Täyden palvelun myynti

Täyden palvelun myynti on juuri sinulle, joka haluat eroon kaapeista tilaa vievistä, käyttämättömistä lastenvaatteista sekä tarpeettomiksi jääneistä leluista ja äitiystarvikkeista. Myyntipalvelumme toimii nopeasti, helposti ja säästää aikaasi.

Me huolehdimme kaiken puolestasi!

Napero-kirpputorin täyden palvelun myynnin hinta koostuu palvelumaksusta ja myyntituotosta maksettavasta 50% provisiosta. Palvelumaksun määrä on riippuvainen ostetusta myyntipaketista. Myyntijakson kesto on 10 päivää liikkeen aukiolopäivinä. Sunnuntaita ei lasketa myyntijaksoon.

• 15€ / max 30 tuotetta
• 30€ / max 60 tuotetta
• 45€ / max 90 tuotetta

Pidätämme 50% provision myyntijaksosi päätyttyä myyntituotoista.

Puoliksi – myyntipalvelu

Puoliksi-palvelu on sinulle, joka haluat hinnoitella tuotteesi itse, mutta jättää kaiken muun meille. Muutoin tämä palvelu toimii samoin kuin täysipalvelu.

Puoliksi palvelussa voit hinnoitella tuotteesi itse Kirppari-Kallessa ja hakea myymälästä viivakoodilliset hintalaput. Hintalaput tulee kiinnittää hakaneuloilla siististi tuotteisiin. Saat lainata hakaneulat myymälästä samalla kun noudat tulostetut hintalaput.

Huolehditaan puoliksi!

Puoliksi palvelun hinta koostuu palvelumaksuista ja myyntituotosta maksettavasta 20% provisiosta. Palvelumaksun määrä on riippuvainen ostetusta myyntipaketista. Myyntijakson kesto on 10 päivää liikkeen aukiolopäivinä. Sunnuntaita ei lasketa myyntijaksoon.

• 15€ / max 30 tuotetta
• 30€ / max 60 tuotetta
• 45€ / max 90 tuotetta

Pidätämme 20 % provision myyntijaksosi päätyttyä myyntituotoista.

Tutustuthan huolellisesti Naperon myyntiehtoihin ennen varauksen tekemistä. Myyntijakson varattuasi hyväksyt samalla alla olevat ehdot.

Varaus ja maksaminen

Varauksen muuttaminen ja peruuttaminen

Varaus on pääsääntöisesti sitova. Jos haluat tehdä muutoksia varauksen alkamisajankohtaan tai tuotteiden määrään, otathan ajoissa yhteyttä. Myyntijakson alettua varauksen peruuttaminen ei ole mahdollista eikä palvelumaksua palauteta.

Myyntiin kelpaavat tuotteet

  • Lastenvaatteet ja -tarvikkeet
  • Lelut, pelit, kirjat
  • Äitiysvaatteet sekä vauvan hoitoon liittyvät tarvikkeet

Myyntiin ei voi tuoda

  • Äitiyspakkauksen vaatteet ja tarvikkeet
  • Huonekalut, matot, valaisimet, sisustustarvikkeet
  • Turvaistuimet ja -kaukalot
  • Mailat, pulkat, stigat, sukset, harrastevälineet
  • Pyöräily- ja muut kypärät
  • Lastenvaunut ja -rattaat
  • Pehmolelut

Myyntipalveluun tuotavien tuotteiden tulee olla ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia tämän ajan mukaisia vaatteita ja tarvikkeita. Tuotteet tulee pestä ja puhdistaa ennen myyntiin tuomista käyttämällä hajusteettomia pesuaineita. Huomioithan myös kausivaihtelun ja tuot myyntiin meneillään olevan kauden vaatteita.

Napero pidättää oikeuden päättää myyntiin laitettavista tuotteista. Myyntiin ei laiteta rikkinäisiä, likaisia, nukkaisia tai runsaasti kuluneita ja värjääntyneitä tuotteita. Myöskään voimakkaasti tuoksuvia tai runsaasti eläinten karvoissa olevia tuotteita ei myydä. Koska kyseessä on käytettyjen tuotteiden myynti, sallitaan tuotteissa pieniä vikoja sekä käytönjälkiä. Tuotteen kunto otettaan huomioon hinnoittelussa. Merkkituotteissa pienet viat eivät yleensä vaikuta menekkiin.

Myyntiin kelpaamattomat tuotteet lasketaan mukaan varattuun palvelupakettiin, vaikka niitä ei laitettaisi myyntiin. Kesken myyntijakson et voi tuoda lisää tuotteita, vaikka tuotemääräsi jäisi vajaaksi.

Valitsethan siis jo huolella ja kriittisesti kotona myyntiin tuotavat tuotteet. Kun myynnissä on vain ehtojen mukaisia tuotteita, edistää se myyntiäsi ja luo ostaville asiakkaille viihtyisän myymäläkokemuksen.

Voit aina kysyä neuvoa koskien myyntiin tuotavia tuotteita, autamme mielellämme!

Hinnoittelu ja tuotteiden määrä

Voit tuoda myyntiin niin monta tuotetta, kuin varaamaasi palvelupakettiin kuuluu. Esimerkiksi 30 tuotteen pakettiin voit tuoda tuotteita 1-30 kpl väliltä. Mikäli myyntiin toimitetaan enemmän tuotteita kuin varaukseen kuuluu, valitsee Napero myyntiin päätyvät tuotteet.

Täyden palvelun tuotteiden hinnoittelusta vastaa Napero, huomioiden tuotteiden laadun ja sen hetkisen kysynnän. Myyjällä on kuitenkin mahdollisuus esittää toiveita hinnoittelun suhteen, esimerkiksi lisäämällä tuomiinsa tuotteisiin hintatoiveet.

Hintalaput kuuluvat palvelupaketin hintaan, samoin arvokkaampien tuotteiden hälyttimet.

Saatamme laittaa tuotteesi aikaisemmin esille, jos olemme ehtineet hinnoitella ne ennen myyntijaksosi alkua, eikä se vaikuta myyntijaksosi pituuteen.

Myyntijakson loppupuolella Napero alentaa jäljellä olevien tuotteiden hintoja, parantaakseen niiden myyntiä ennen myyntijakson päättymistä.

Joskus saatamme alentaa hintoja kesken myyntijakson, jos tuotteesta löytyy huomautettavaa.

Tuotteiden toimittaminen ja noutaminen

Myyntiin tuotavat tuotteet pakataan siististi ja viikattuina kasseihin/laatikoihin, sekä jokaiseen kassiin merkitään omat yhteystiedot. Tuotteet tulee toimittaa myymälään hyvissä ajoin ennen myyntijakson alkamista, pääsääntöisesti noin viikkoa ennen.

Myyntijakson päätyttyä keräämme myymättä jääneet tavarat ja pakkaamme ne valmiiksi noutoa varten. Tuotteet ovat noudettavissa myyntijakson jälkeen kahden vuorokauden kuluttua. Lähetämme asiakkaalle myös muistutusviestin.

Voit myös valita myymättä jääneille tuotteillesi kierrätyksen eteenpäin, jolloin Napero toimittaa kaikki soveltuvat tuotteet puolestasi hyväntekeväisyyteen Vantaalaiselle Koivunverso ry:lle, tai lajittelee tuotteet jatkokierrätykseen. Myyntijakson päätyttyä tulee tuotteet noutaa 5 vuorokauden sisällä. Mikäli tuotteita ei noudeta, siirtyvät ne Napero-kirpputorin omistukseen, jolloin päätämme niiden jatkokierrätyksestä.

Myyntijakson ollessa käynnissä

• Napero huolehtii tuotteiden esillepanosta ja myymälän siisteydestä
• Tuotteita voidaan markkinoida myös sosiaalisen median kautta

Tilitys

Myyntituotot tilitetään myyntijaksosi päätyttyä 7 päivän kuluessa Kirppari-Kalle-järjestelmään ilmoittamallesi pankkitilille. Älä siis lähetä tilinumeroasi Napero-kirpputorille.

Tuotteiden katoaminen, rikkoutuminen tai tuhoutuminen

Pidämme myytävistä tuotteistasi erityisen hyvää huolta ja pyrimme ehkäisemään kaikki varkaudet ja ilkivaltatapaukset. Myymälässämme on käytössä tuotesuojaportit, sekä arvokkaimpien tuotteiden hälyttimet. Myymälän henkilökunta valvoo myymälää tarkasti ja kaikki varkaudet ilmoitetaan poliisille. Napero -kirpputori ei kuitenkaan ole vastuussa ilkivallasta johtuvasta tuotteiden katoamisesta, varkaudesta, likaantumisesta tai rikkoutumisesta. Emme myöskään vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron tai muun yrityksestä riippumattoman syyn sattuessa.

Palvelulla ei ole myyntitakuuta

Napero-kirpputori ei tarjoa myyntitakuuta myytäville tuotteille tai myyntituoton kertymiselle. Myyntijakson tuotto voi jäädä tappiolliseksi, jos myytävien tuotteiden myyntivoitot ovat vähäiset, eivätkä ne kata Napero-kirpputorin myyntipalvelun maksuja. Tämä johtuu yleensä siitä, että myyntiin on tuotu myyntiehtojen vastaisia tai myyntiin kelpaamattomia tuotteita.

Ehtoja päivitetty 8.2.2023.